RNIDS počeo da prodaje nove pakete za registraciju domena

REGISTAR NACIONALNOG INTERNET DOMENA Srbije (RNIDS) objavio je da su za registraciju domena pored postojećeg paketa br@nd namenjenog kompanijama, otvorena još tri nova – n@me, te@m i sm@rt – koji su namenjeni privatnim licima, organizacijama i školama.

Paket br@nd omogućava registraciju Internet domena za istovetni pojam u domenskom prostoru .rs i .co.rs . Oba se kupuju istovremeno i neodvojivo.

Od danas je RNIDS omogućio i kupovinu novih paketa, a dosadašnji paket br@nd nudi se sa popustom od 14%. U paketu „n@me“, namenjenom privatnim licima, zajedno se registruju ista imena u domenima .rs i .in.rs uz popust od 12,5%, paket „te@m“ je namenjen organizacijama i u njemu se zajedno registruju imena u domenima .rs i org.rs, uz popust od 19,5%, a „sm@rt“ služi za registraciju obrazovnih iнstitucija u domenima .rs i edu.rs, sa popustom od 25%.

Osnovna namena svih paketa je da korisnicima obezbedi lakše zauzimanje interesantnih imena i pojmova koje žele da koriste na srpskom Internetu.

Popuste na cenu domena u paketu od dva domena važe za sve korisnike, bez obzira da li samo produžavaju svoje domene ili registruju nove. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.