HTC predstavlja pet pametnih telefona zasnovanih na Windowsu Phone 7

JEDAN OD NAJVEĆIH PROIZVOĐAČA PAMETNIH telefona i dugogodišnji Microsoftov partner, tajvanska kompanija High Tech Computer (HTC), predstavila je pet novih pametnih telefona koje pokreće novi Microsoftov operativni sistem Windows Phone 7. Novi telefoni nose imena HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro i HTC HD7.

Microsoft je operativni sistem Windows Phone 7 osmislio tako da pomogne korisnicima da ubrzaju rad, a najveće zasluge u tome ima novi korisnički interfejs Hub. Windows Phone 7 Hub pruža brz i jednostavan pristup najnovijim i najznačajnijim informacijima korisnika uključujući imenik, slike, igre, muziku, video i poslovni sadržaj, kao i pristup lokaciji Marketplace. Windows Phone 7 takođe integriše u jednu celinu mnoge popularne Microsoftove usluge kao što su Xbox LIVE, Windows Live, Bing i Zune.

Uz nove HTC-ove telefone, korisnici će dobiti i veliki broj novih aplikacija i usluga koje obuhvataju aplikacije za vremensku prognozu i berzu, novu aplikaciju za obradu fotografija (photo enhancer) koja omogućuje primenu specijalnih efekata i obradu pre nego što korisnici fotografije razmene sa prijateljima putem novog HTC Huba.

Bilo da su u pitanju igre, filmovi ili muzika, HTC 7 Surround je vrhunski multimedijalni uređaj. Sa jedinstvenim „slide-out” zvučnikom i funkcijama Dolby Mobile i SRS WOW HD, HTC 7 Surround pruža vrhunski okružujući zvuk.

Izrađen od jednog komada brušenog aluminijuma, HTC 7 Mozart odlično „leži” u ruci i podiže HTC-ov dizajn na viši nivo. Slično modelu Surround, visoki kvalitet zvuka i video zapisa omogućen je uz pomoć funkcija Dolby Mobile i SRS WOW HD. Microsoftova usluga Zune omogućava korisnicima da sinhronizuju HTC 7 Mozart sa svojim računarima i ponesu svoju muzičku i video biblioteku sa sobom.

HTC 7 Trophy podržava uslugu Xbox LIVE. Igrači će uživati u brzini i odzivu u igara koje omogućavaju procesor Snapdragon na 1 GHz i kontrola putem 3,8-inčnog WVGA ekrana osetljivog na dodir. Vrhunski okružujući zvuk koji nudi SRS WOW HD pruža bogato iskustvo bez obzira na to da li se korisnik igra, gleda video zapis ili sluša svoju omiljenu pesmu.

Model HTC 7 Pro namenjen je poslovnim korisnicima kojima je najbitnija efikasnost u radu. Telefon ima klizno kućište i punu QWERTY tastaturu koja nudi brzo unos teksta uz opcije kojima se uvećava produktivnost kao što su sortiranje, skeniranje i upravljanje elektronskom poštom pomoću Outlooka, otvaranje i uređivanje Officeovih dokumenata na telefonu i praćenje tržišta uz pomoć HTC-ove aplikacije za berzu.

Vlasnici HTC-ovog pametnog telefona HD7 mogu da uživaju u svojim omiljenim video zapisima i filmovima zahvaljujući 4,3-inčnom ekranu visoke rezolucije. Pored multimedije, HD7 omogućava korisnicima i da se zabave putem usluge Xbox LIVE.

Pet novih HTC-ovih pametnih telefona će krajem oktobra ponuditi operateri mobilne telefonije uz odgovarajuće pakete, ali će oni biti dostupni i u maloprodaji. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.