Logitech predstavio postolje sa zvučnicima za kompaktne prenosive računare

Kompanija Logitech predstavila je Logitech Speaker Lapdesk N550D, udobno postolje koje pretvara kompaktni prenosivi računar u pokretni kućni bioskop. Sledbenik popularnog modela Logitech Speaker Lapdesk N700, koji je dizajniran za prenosive računare veličine do 16 inča, Logitech Speaker Lapdesk N550 omogućava bogat, stereo zvuk i udobnost svima koji koriste računare veličine do 14.1 inča.
“Logitech Speaker Lapdesk N550 rešava dva problema na koja se korisnici prenosivih računara najčešće žale, a to su slab kvalitet zvuka i preveliko zagrevanje računara. Korišćenje ovog proizvoda značajno poboljšava rad sa prenosivim računarima i rešava ove probleme.” - rekao je Denis Pavillard, potpredsednik marketinga za dodatke za prenosive računare u kompaniji Logitech.
Logitech Speaker Lapdesk N550 koristi precizno postavljene integrisane stereo zvučnike sa obe strane prenosivog računara i daju bogat i pun stereo zvuk. Četvoroslojna zaštita od toplote, kombinovana sa mekanom propusnom tkaninom, pomaže da prenosivi računar udobno stoji tokom korišćenja. Nagnuta baza postolja Logitech Speaker Lapdesk N550 podiže ekran prenosnog računara zbog udobnijeg položaja, a poseduje i podmetače koji omogućavaju stabilnost računaru.
Najnovije postolje kompanije Logitech takođe je lako za upotrebu. Nije potrebna instalacija softvera, dovoljno je povezati postolje sa USB priključkom na prenosnom računaru da bi zvučnici radili.
Logitech Speaker Lapdesk N550 se očekuje u Evropi u januaru po predloženoj maloprodajnoj ceni od 49.99 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.