Nokia predstavila pametni telefon C5-03

KOMPANIJA NOKIA PREDSTAVILA je pametni telefon Nokia C5-03, koji, pored usluge Ovi, ima Wi-Fi podršku i mogućnost brzog povezivanja po ceni koja je prihvatljiva ştotinama miliona korisnika širom sveta. Svakog dana preko 200.000 novih korisnika registruje se za korišćenje usluge Ovi, koja je do sada dostupna u 190 zemalja sa servisima Maps, Music, Messaging, Store ili Life Tools.

Nokia C5-03 je stilizovani smart telefon sa ekranom osetljivim na dodir, a biće dostupan u nizu dinamičkih boja. Telefon stiže do kupaca sa preinstaliranim besplatnim servisom Ovi maps i glasovnom navigacijom koja pokriva 80 zemalja. Najnovija verzija aplikacije Ovi Maps) uključuje i informacije o javnom transportu kao i opcije koje korisnicima omogućavaju da saznaju koje lokacije imaju najviše pozitivnih komentara na Facebooku ili Ren Ren mreži.

Osnovni ekran ovog telefona lako se može podešavati kako bi se omogućio brz pristup kontaktima, nalogu elektronske pošte ili drugim aplikacijama. Korisnici pametnog telefona Nokia C5-03 mogu preko usluge Ovi Mail da podese besplatni nalog elektronske pošte koji obezbeđuje Nokia, ali i druge naloge (Yahoo, Mail ili Windows Live Hotmail).

Očekuje se da će se telefon Nokia C5-03 pojaviti na tržištu u četvrtom kvartalu ove godine po osnovnoj ceni od 170 evra, bez poreza. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.