iPad 2 dolazi u aprilu 2011.

Na temelju novih informacija o proizvodnji i odgovarajućim glasinama koje ih prate, neki analitičari smatraju da bi iPad 2 mogao da bude predstavljen u aprilu sledeće godine.
Toliko se mnogo govorilo o iPad-u 2, da to izgleda kao izvesnost zahvaljujući rekordnoj prodaji ovog tableta od samog početka kada se prvi put pojavio na tržištu. Čak i kad je reč o aplikaciji Face Time (mogućnost video poziva) i podršci za više operatera, i dalje ostaje samo pitanje "kada". Apple je kompanija koja informacije o novim proizvodima vrlo pomno čuva, ali čini se kako piše Digital Trends, da će april biti "magični mesec" za Apple.
Analitičar Brian Marshall iz investicione banke Gleacher & Co. rekao je za ComputerWorld da će se Apple pridržavati istog godišnjeg obrasca objave novog proizvoda kao i kod iPhone i iPod uređaja. "Mislim da je april pravi vremenski okvir za iPad 2", rekao je Marshall.
"Budući da prognoziram da će Apple da izda svoj CDMA iPhone u martu, oba događaja će pomoći da se ujednače Apple-ove sezonske oscilacije", smatra on.
Ove pretpostavke pojačane su glasinama da je Apple naručio od nekoliko kompaniju izradu HDI boarda (high density interconnect) za iPad 2 i to još početkom februara ove godine. Nova generacija Apple-ovog tableta mogla bi da bude opremljena sa dve kamere (jedna napred, druga nazad, slično kao i kod dizajna iPhene-a 4) i trebala bi da ima mini-USB. Ali, sigurno možemo očekivati još noviteta.
Jedna stvar je sigurna; kada napokon izađe iPad 2, snovi će postati stvarnost za mnoge fanove Apple-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.