Novi CCleaner dostupan korisnicima

JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH BESPLATNIH programa za čišćenje računara od nepotrebnih privremenih datoteka, zastarelih unosa koji opterećuju registarcionu bazu i datoteka koje mogu ugroziti vašu privatnost, CCleaner, pojavio se u svojoj novoj verziji.

Razvojni tim Piriform upravo je predstavio CCleaner 3.0, a najznačajnija izmena tiče se prilagođavanju 64-bitnim verzijama operativnog sistema Windows.

CCleaner 3.0 ima novi korisnički interfejs, nove ikonice, bolju podršku za čitače weba Google Chrome i Internet Explorer 9, i novu podršku za programe kao što su AVG AntiVirus 10.0, Audacity, LogMeIn Hamachi, BitTorrent i Windows Game Explorer.

Interesantna mogućnost je i pametno skeniranje web kolačića koje korisnik bi želeo da sačuva, nalik onih koji pripadaju Googleu ili Yahoou.

Na sreću, program je i dalje besplatan, ali ukoliko želite prioritetnu podršku za korinike možete je platiti 24,95 dolara.
Naravno, proizvođač i dalje preporučuje da se pre bilo kakvih modifikacija na sistemu i brisanja nepotrebnih datoteka, sačuvaju najpotrebniji podaci. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.