Proglašeni pobednici Web Festa 2010

NAJVEĆI REGIONALNI INTERNET FESTIVAL, Web Fest 2010, završen је dodelom nagrada za najbolje veb lokacije i projekte u Studentskom kulturnom centru Beograda. Pobedila je lokacija MTV.rs, kojoj je pripala tzv. Velika nagrada, po izboru stručnog žirija, a lokacija pouke.org je dobila Grand Prix publike

Takmičenje je trajalo dva meseca, a učestvovalo je 1.700 lokacija iz celog regiona za zvanje najboljih u 17 kategorijaKako je Web Fest regionalni festival, učesnici festivala i dobitnici nagrada dolaze iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. Istovremeno, svečana ceremonija je označila kraj ovogodišnjeg festivala i početak narednog u 2011. godini.

Najbolje veb lokacije i projekte birao je žiri u 17 kategorija, dok je publika glasala za najbolju veb lokaciju u regionu. Žiri su sačinjavali stručnjaci iz oblasti interneta, marketinga, poslovanja i zabave iz čitavog regiona. Publika je imala jedinstvenu priliku da svoj glas da preko zvanične lokacie festivala.

Web Fest je najveći festival ovog tipa u regionu, čiji je cilj popularizacija Interneta i isticanje najuspešnijih radova i pojedinaca. Prvi put je organizovan 2007. I ove godine je pored takmičenja organizovan okrugli sto profesionalaca iz regiona, čime je nastavljena misija popularizacije Interneta kod najvećeg kruga korisnika. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.