Serija „Totalno novi talas“ snimana Canonovim fotoaparatom EOS 5D Mark II

NOVA TINEJDŽERSKA SERIJA „TOTALNO novi talas“ (TNT), čija je specijalna promocija održana u prepunoj sali bioskopa Kolosej, u potpunosti je snimana Canonovim fotoaparatom EOS 5D Mark II.

Projekciji jedne od ukupno 26 epizoda nove serije, koja će početi da se emituje u decembru, prisustvovali su članovi autorske ekipe, glumci, novinari i predstavnici kompanije Canon. Nakon toga upriličena je i prezentacija fotoaparata EOS 5D s kojim je serija snimana i film koji prati junake serije na školskom raspustu, a svi zainteresovani mogli su da ga testiraju i provere sve njegove prednosti.

Visoki funkcioner Canonovog predstavništva u Srbiji, Mirjana Ekert, izrazila je veliko zadovoljstvo što je kompanija Canon bila partner na ovako velikom projektu snimanja serije i filma i što su prepoznate sve mogućnosti koje donosi inovativna Canonova tehnologija.

Predstavnik produkcijske kuće „Medija net“, Bane Antović, istakao je na početku projekcije da projekta TNT ne bi bilo da kompanija Canon nije lansirala novu generaciju fotoaparata. „Oni vraćaju veru u ljude i njihovu kreativnost. Omogućavaju nam mnogo brži i efikasniji rad i mogućnost da se ne opterećujemo stvarima koje su nas do sada opterećivale“.

Na seriji je radilo pet scenarista, Milorad Milinković, Branislav Nedić, Marija Stojanović, Vladimir Đurđević i Saša Večanski, reditelji su Miloš Petričić i Miroslav Stamatović, a za produkciju je bila zadužena kuća Medija net.

U seriji igraju Nikola Rakočević, Mirka Vasiljević, Anđela Jovanović, Vujadin Milošević, Vukašin Marković, Marko Živić, Branka Pujić, Milena Vasić, Jelisaveta Orašanin i drugi. Muziku za seriju su radili Zoran Kiki Lesendrić, Boško Ćirković Škabo i Dalibor Andonov Gru, koji i igra u seriji. U seriji se pojavljuju i bendovi Orthodox Celts, Ritch Beach, Tatoo i Krug. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.