Xerox predstavio nove profesionalne štampače

ŠTAMPARIJE KOJE ŽELE DA PROŠIRE spektar svojih usluga na digitalnu štampu sada imaju na raspolaganju dva nova uređaja za proizvodnju sofisticiranih otisaka u punom koloru, kako za proizvodnju, na primer marketinškog materijala tako i kolor fotografija. Xerox je predstavio štampače Color 800 i Color 1000.

Novi sistemi za štampanje, brzine 80 odnosno 100 strana u minutu, obezbeđuju visoko definisan kvalitet slike na velikom broju vrsta papira. Na raspolaganju je i dodatni, opcioni modul, sa čistim, suvim mastilom, koji imaju isključivo ovi uređaji unutar Xeroxove ponude štampača u boji, što intenzivira štampu u punom koloru. Čisto, suvo mastilo omogućava da slike i tekst budu istaknuti radi vizuelnog utiska, ili da se primene digitalni vodeni žigovi zarad umetničkog efekta ili bezbednosti. Takođe je pogodno i za štampu promenljivih podataka pomoću Xeroxovog softvera XMPie jer se personalizovani sadržaj prikazuje na živopisniji način.

„Kvalitet otisaka koji izlaze iz ovih novih štampača je apsolutno fantastičan“, rekao je Frenk Romano, počasni profesor Instituta za tehnologiju u Ročesteru u Njujorku. „Štampari žele da uvećaju vrednost svake strane koju prodaju, a čisto, suvo mastilo to obezbeđuje. Povećava kvalitet, živopisnost i vrednost odštampanog otiska.“

Color 800 i Color 1000 su uređaji namenjeni velikom obimu štampanja, dizajnirani su ne samo za komercijalne potrebe već i za štampanje unutar kompanija koje se bave marketingom. Novi štampači se funkcionalno nalaze između nagrađivanih Xeroxovih digitalnih štampača u boji DocuColor 7002/8002 i vodećeg štampača iGen4.

Štampači Xerox Color 800/1000 štampaju u rezoluciji od 2400 x 2400 tačaka po inču, što obezbeđuje izvanrednu oštrinu i ravnomernost uz upotrebu Xeroxovog novog suvog mastila emulzione agregacije (EA) koje se topi na nižoj temperaturi i pruža završnu obradu nalik ofset štampi. EA suvo mastilo zahteva manje energije za štampu u odnosu na tradicionalne tonere. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.