Da li stoje pedofili iza Facebook kampanje zamene fotografija likovima iz crtaća?

Nekima simpatična, a nekima iritantna akcija zamene fotografija na Facebook profilima slikama omiljenih likova iz crtića vrlo brzo se našla na "klizavom tlu". Na Facebook-u se, naime, pokrenula rasprava oko toga da li iza cele akcije zapravo stoje pedofili.
U početku se navodilo kako je reč o obeležavanju "Sedmice prisećanja na detinjstvo", a onda su krenula šuškanja kako je reč o kampanji kojom se podupire borba protiv zlostavljanja dece. Upravo spominjanje zlostavljane dece neke je navelo na pomisao da su akciju pokrenuli pedofili koji se nadaju da će na ovaj način uspeti pronaći decu na Facebook-u.
"Kako bi ovo trebalo zaustaviti zlostavljanje dece? Zvuči kao nešto što bi pedofili napravili!" i "Pedofili su otkrili lak način za prepoznavanje dece na Facebook-u. Očito je da je neko kome je omiljen Sunđer Bob verovatno dete, a neko ko iz detinjstva pamti Betty Boop odrasla osoba!", samo su neki od komentara zbunjenih korisnika Facebook-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
4
  1. Анониман kaže,

    Ma nema veze s mozgom ovo!


  2. IT vesti kaže,

    Ja ipak mislim da ima....Zato je ova vest i postavljena. Sve u svemu, ima logike :-) pozdrav od redakcije IT VESTI


  3. Анониман kaže,

    Potpuno se slazem sa Bokijem.


  4. Zile kaže,

    Ma daj... pa ljudi, zar pedofilima nije lakse da provale ko je dete gledajuci pravu sliku deteta, a ne da biju glavu da li crtani lik star 20 godina ili nekoliko meseci. :-/ Pa moji drugari koji imaju 21 i vise godina su stavili sundjer boba, pa cak i mladje likove...


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.