Jestivi iPhone na koji se čeka dva meseca

Ljubitelji Apple-ovog iPhone-a, kojima jednostavno nikada nije dovoljno ove popularne spravice, sada mogu da otputuju u Japan i dobiju ukusan kolačić po uzoru na popularni smartphone.

Mala pekara u jednom selu u zapadnom Japanu je postala iznenađujući hit sa svojim "iPhone kolačićem", biskvitom ručno napravljenim od čokolade, ukrašenim šarenim, jestivim ikonicama aplikacija.

Pekara Green Gables u Tokushima okrugu počela je sa ovom ukusnom poslasticom 2008. godine, kao posebnim rođendanskim poklonom za muža jedne mušterije, rekla je Kumiko Kudo, 44-godišnja vlasnica prodavnice.

Međutim, biskvit je stekao slavu širom zemlje nakon što je fotografija kolačića kružila putem mikroblog stranice Twitter, zahvaljujući objavljivanjima od strane dva popularna twitteraša, ekonomskog pisca Kazuyo Katsuma i pop pevačice Komi Hirose. Od tada je Kudo prodala na stotine kolačića.

"To je totalno čudno da su tako velike reakcije", rekla je ona.

"U početku, kolačić je napravljen samo za zahtev prijatelja i nisam imala nameru da primam dodatne narudžbine".

U martu, ona je predstavila jedan od njenih keksa predsedniku SoftBank-a, ekskluzivnom prevozniku iPhone-a i iPad-a u Japanu, Masayoshi Sonu, koji je rekao da je "tako srećan, i da nema šanse da to pojede".

Ručno izrađeni iCookieji nisu tako jeftini, koštaju 2.730 jena (33 dolara), a dostupnsi su samo po narudžbini i unutar Japana, gde je vreme čekanja na jedan od keksa čak dva meseca.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.