Saradnja Crvene Zvezde i EUneta

U MEDIJA CENTRU STADIONA CRVENA zvezda održana konferencija za medije kojom je najavljen početak saradnje fudbalskog kluba Crvena zvezda i kompanije EUnet.

Novi partner Crvene zvezde, kompanija EUnet, najavila je sve buduće zajedničke aktivnosti usmerene ka poboljšanju usluge koja će navijačima omogućiti da u svakom trenutku prate događaje svog omiljenog kluba u mrežnom okruženju.

“Čast nam je što je FK Crvena zvezda našoj kompaniji poverila brigu o svom kompletnom mrežnom prisustvu, kako bi svi njeni verni navijači u svakom trenutku mogli da se informišu o dešavanjima u klubu, kao I da na najbezbedniji način kupuju karte I navijačke rekvizite u Zvezdinoj online prodavnici. U planu je proširenje saradnje u vidu specijalnih paketa za sve Zvezdine navijače, a za sada smo im obezbedili potpuno besplatna tri meseca korišćenja EUnet ADSL Interneta. U nastavku saradnje možete da očekujete da ćemo sve utakmice Crvene zvezde prenositi preko interneta”, rekao je Milan Miličić, direktor marketinga I prodaje EUneta.

Direktor marketinga Crvene zvezde, Goran Bročić, izrazio je zadovoljstvo saradnjom i izjavio: “Crvena zvezda nastavlja da radi i sarađuje sa liderima u svim delatnostima. Ovaj ugovor sa EUnetom je za nas čast i obaveza i sigurno je da će šampionski hod biti još lakši kad je EUnet uz nas”. A.S.

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.