Stiže Galaxy Player

Sumsung je objavio da sprema Galaxy Player, uređaj sličan Apple-ovom iPod Touch-u, koji bi trebao da bude predstavljen na sajmu CES u januaru.
Sledećeg meseca će se u Las Vegasu održati najpoznatiji sajam potrošačke elektronike - CES. Samsung će tamo predstaviti multimedijalni player pod nazivom Galaxy Player,koji nosi oznaku YP-GB1, uređaj vrlo sličan Apple-ovom iPod Touch-u. Galaxy Player je zasnovan na Android-u 2.2 Froyo, nudiće korisnicima pristup Android Market-u i biće opremljen fotoaparatom rezolucije 3,2 megapiksela. Biće to, zapravo, Samsung-ov telefon Galaxy, samo bez telefonskog dela.

Samsung je Galaxy Player zamislio kao uređaj sa Super Clear LCD ekranom dijagonale 4 inča i rezolucije 800 puta 480 piksela i pokretan procesorom takta jednog gigaherca. Galaxy Player će internetu pristupati putem Wi-Fi-a. Uređaj će biti opremljen i Bluetooth-om 3.0, ulazom za microSD memorijske kartice, GPS-om, a 1.200 mAh baterija trebala bi da mu pružiti prilično veliku autonomiju rada kada je neće opterećivati komunikacija sa mobilnom mrežom. Nije poznato kada Samsung planira da ovaj uređaj pustiti u prodaju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.