Tehnologija HP ePrint za štampu sa mobilnih uređaja

KOMPANIJA HEWLETT-PACKARD PONUDILA je posebne ePrint aplikacije za korisnike uređaja sa pristupom internetu, koje korisnicima omogućavaju veću fleksibilnost i kontrolu nad štampanjem dokumenata. Korisnici mogu preko ovih aplikacija da podešavaju boju, orijentaciju ili veličinu strane za štampanje.

Štampanje korišćenjem tehnologije HP ePrint može da se obavlja sa različitih uređaja: IPad, IPhone ili drugih pametnih telefona, stonih, prenosivih ili internet računara. Ovakav vid štampanja je bezbedan i pouzdan, i omogućava štampanje sa drugog kraja prostorije ili grada jednostavnim slanjem poruke elektronske pošte štampaču koji je povezan na internet. Svaki štampač HP ePrint ima jedinstvenu elektronsku adresu koja omogućava pošiljaocu da pošalje dokument na štampanje, isto kao što šalje poruke elektronske pošte.

Platforma HP ePrint koristi tehnologiju računarskog oblaka (cloud computing) i omogućuje korisnicima da pošalju svoje datoteke na štampanje s mobilnih uređaja. Korisnici mogu da šalju dokumenta u formatu Microsoft Office, Adobe PDF i slike u formatu JPEG. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.