Wilk Elektronik ponudio SSD diskove serije Pro

SSD DISKOVI VEĆ SU DEO PONUDE poljskog proizvođača i robne marke Goodram. Proslavljena serija Pro, poznata po brzim memorijskim modulima i memorijskim karticama koje zadovoljavaju standard Class 10, sada je proširena i SSD diskovima koji se mogu pohvalitit brzinom transfera podataka i do 220 MB/s.

Goodram SSD diskovi serije Pro garantuju brzinu upisa podataka od 180 MB/s i čitanja podataka od 220 MB/s, što je znatno brže u odnosu na tradicionalne čvrste diskove. Trenutno su na tržištu dostupni modeli kapaciteta 64, 128, i 256 GB. Goodram diskovi takođe podržavaju i funkciju Trim koja sprečava degradaciju performansi koja je bila karakteristična za SSD diskove prve generacije.

Novi diskovi idealni su za ugradnju u prenosive računare. Dimenzijama odgovaraju klasičnim 2,5-inčnim diskovima, otporni su na potrese (i do 1500 G) i zahvaljujući naprednoj tehnologiji upravljanja radom imaju smanjenu potrošnju energije, do 1,2 W. Goodram SSD diskovi isporučuju se sa dvogodišnjom garancijom. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.