Canon predstavio dva nova modela multifunkcijskih uređaja

KOMPANIJA CANON PREDSTAVILA je dva nova multifunkcijska uređaja formata A4. Canon i-Sensys MF9220Cdn i MF9280Cdn dizajnirani su tako da korisnicima u malim i velikim radnim okruženjima, pruže kvalitetnu lasersku štampu u boji kao i skeniranje dokumenata, slanje faksova i kopiranje.

Novi multifunkcijski modeli mogu se deliti unutar mreže čime se povećava produktivnost i obezbeđuje jednostavno i isplativo štampanje u boji unutar manjih radnih grupa. Utemeljeni na istim pouzdanim tehnologijama kao i njihovi prethodnici, novi modeli su idealni za štampanje poslovnih dokumenta, brošura, letaka i prezentacija.

Dva nova modela namenjena su preduzećima sa različitim zahtevima. I-Sensys MF9220Cdn je idealan za male organizacije koje traže isplativo i jednostavno štampanje u boji. I-Sensys MF9280Cdn ima iste karakteristike, ali sa dodatkom PCL i PostScript Level 3 mogućnosti za potrebe većih kompanija ili radnih grupa za upravljanje IT infrastrukturom. Ovaj model omogućava i štampanje sa memorijske kartice.

Oba nova modela su energetski vrlo efikasni jer se odlikuju niskom potrošnjom i imaju sertifikat EnergyStar (troše oko 2,3 KW/h). Svi potrošni delovi su smešteni u četiri lako zamenljiva tonera za mastilo, tako da svaki put kada se ubaci novi toner, menjaju se i vitalni delovi koji su najviše skloni habanju.

Kretanje kroz meni je jednostavno i brzo zahvaljujući grafičkom interfejsu i TFT ekranu dijagonale 8,9 cm (3,5 inča). Funkcija Send omogućava deljenje dokumenata putem mreže i elektronske pošte. Administriranje je takođe olakšano uz Remote User Interface.

Rezolucija štampanja zaslužna je za izuzetnu reprodukciju boja i preciznost, čak i kada su u pitanju „problematične“ slike na kojima ima dosta nijansi iste boje, tj. osenčenih ili nijansiranih delova. Canon i-Sensys MF9220Cdn i MF9280Cdn štampaju 21 stranicu u minutu (i crne-bele i one u boji).

Ulazno skladište za papir ima ukupni kapacitet od 850 listova (uključujući opciono postolje za još 500 listova) što uz visok kapacitet tonera nudi veliku autonomiju u radu.

Canon i-Sensys MF9220Cdn i MF9280Cdn će u Evropi biti dostupni od februara 2011. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.