HTC predstavio tri nova 4G pametna telefona

TAJVANSKI PROIZVOĐAČ HTC JE zajedno sa tri američka operatera mobilne telefonije na Sajmu potrošačke elektronike (Consumer Electronics Show, CES) održanom u Las Vegasu predstavio tri nova 4G pametna telefona. Pre tri godine (2008) HTC je predstavio prvi 4G pametni telefon na svetu, a 2010. godine prvi 4G pametni telefon sa operativnim sistemom Android. Tri nova pametna telefona pridružiće se postojećim modelima Evo 4G, T-Mobile G2 i T-Mobile MyTouch, čime će HTC-ova ponuda 4G uređaja u SAD porasti na šest.

U saradnji sa Sprintom HTC je predstavio Evo Shift 4G, mali pametni telefon sa qwerty tastaturom na izvlačenje. S cenom od 150 dolara ovaj telefon je povoljan izbor za širok krug korisnika pametnih telefona koji žele da istraže 4G način povezivanja.

Pametni telefon ThunderBolt koji je napravio u saradnji s Verizonom jedan je od prvih LTE pametnih telefona na svetu, čime je dat snažan podstrek proboju Verizonove mobilne 4G mreže. Telefon omogućava povezivanje s korisnicima Skypea, uspostavljajući vezu između mobilnih uređaja ali i vezu sa računarima. Sa ekranom dijagonale 10,9 cm (4,3 inča), kamerama s prednje i zadnje strane, integrisanom DLNA podrškom, Qualcommovim procesorom Snapdragon i najnovijom verzijom usluge Sense, HTC-ov ThunderBolt je idealan multimedijalni uređaj.

HTC se udružio i sa AT&T-om kako bi predstavio telefon Inspire 4G. HTC-ova usluga Sense sada je proširena i mrežnom uslugom koja omogućava da se pronađe izgubljeni telefon na mapi, da pošalje komandu da telefon objavi uzbunu čak i kada je u tihom stanju rada, a ukoliko je potrebno i da se daljinski izbrišu svi podaci sa telefona uz pomoć jedne komande. Pored 4G HSPA+ povezivanja, Inspire 4G krase impresivne karakteristike koje obuhvataju kameru rezolucije 8 megapiksela, Dolby i SRS okružujući zvuk, aktivnu kontrolu buke i jednodelni (unibody) dizajn. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.