Microsoft Mathematics 4.0

Microsoft-ov razvojni centar smešten u Beogradu, prošlog leta je dovršio i besplatno za download ponudio Add-In za Microsoft-ov Word 2010 i OneNote 2010 aplikacije iz Office 2010 kancelarijski paket. Izuzetno koristan dodatak svim matematičarima i srodnim strukama prilikom izrade dokumenata ili rada sa podacima.

Nakon dodatka za kancelarijski paket, dovršen je i Microsoft Mathematics 4.0, potpuno besplatan paket u 32 i 64 bitnoj verziji. Uz pomoć Microsoft Mathematics-a 4.0, vrlo je jednostavno rešavati probleme iz područja algebre, trigonometrije, integralnog računa, fizike ili hemije, a sistem će za svaki problem da ponudi pregršt mogućnosti i prikazati sve korake potrebne za dolazak do finalnog rešenja.

Osim klasičnih tekstualnih rešenja, alat nudi crtanje 2D i 3D grafikona, sa mogućnostima skaliranja, rotacije i dinamičke izmene parametara, za šta se koristi DirectX tehnologija, pa se iscrtavanje odvija glatko i brzo. Paket sadrži i bogat konverter vrednosti različitih tipova jedinica. Unos podataka u sistem vrši se ili klasično tastaturom ili alatom koji prepoznaje rukopis, a poznat je korisnicima Windows 7 operativnog sistema.

Dodatak za Word i OneNote, kao i 32-bitnu i 64-bitnu verziju samostalnog paketa možete preuzeti potpuno besplatno.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.