Windows Phone 7 iznad dva miliona

Iz Microsoft-a su objavili da su u poslednjem kvartalu 2010. godine prodali više od dva miliona telefona - ova brojka se ipak odnosi na broj uređaja koji su distribuirali svojim partnerima, a ne na broj koji su kupili krajnji korisnici.

Osim što su podelili informaciju o broju prodatih primeraka, u Ballmerovoj kompaniji su se pohvalili i visokim nivoom zadovoljstva korisnika sa ovim operativnim sistemom. Tako je, prema rečima Grega Sullivana koji je u Microsoft-u zadužen za mobilni operativni sistem, čak 93 posto korisnika izuzetno zadovoljno ili zadovoljno sa Windows Phone 7 OS-om, a 90 posto korisnika bi ga preporučilo. Takođe se navodi kako je sada dostupno 6.500 aplikacija na Microsoft Marketplace-u, i da kompanija trenutno ima više od 24.000 registrovanih razvijača.

Iako iz Microsoft-a govore samo hvalospeve o Windows Phone-u 7, prošle nedelje iz LG-ja su objavili da su očekivali više od prodaje smartphonea baziranih na Microsoft-ovom mobilnom operativnom sistemu.

S obzirom da nam se bliži Mobile World Congress biće zanimljivo videti da li će Microsoft predstaviti još koji telefon sa svojim OS-om koji će jače konkurisati iPhone-u i gomili Android-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.