Aplikacija koja prati ukradene iPhone

Kompanija ActiveTrak objavila je ažuriranu verziju svoje aplikacije GadgetTrak protiv krađe za iOS. Kao i prethodne verzije aplikacije, verzija 2.5 pomaže vam da vratite iPhone, iPad ili iPod Touch, ako vam ga slučajno ukradu.

Sve što trebate da napravite je da instalirate aplikaciju i registrovati svoj hardver na web stranici GadgetTrak. U slučaju da je vaš telefon ili tablet ukraden, obavestite ovu stranicu i aktiviraćete uslugu praćenja vašeg uređaja, piše Macworld.

Ažurirana aplikacija ima i nekoliko novih mogućnosti. Naime, ona sada podržava i kamere; ako imate iPhone 4 koristiće obe – i prednju i zadnju kameru, tako da možete videti fotografiju lopova koji vam je ukrao gadget i okolinu u kojoj se nalazi.

Takođe, aplikacija koristi push obaveštenja tako da lopovu možete poslati i poruku. Tu je i mogućnost dodavanja e-mail adrese na koju će vam ovaj servis slati sve detalje o potrazi za vašim ukradenim uređajem.

Podešavanja aplikacije su zaštićene lozinkom. Čak i ako se kreten koji vam je ukrao telefon nekako dočepa te lozinke, ipak neće moći da isključi praćenje dok se ne uloguje na vaš korisnički nalog na web stranici GadgetTrack.

Cena aplikacije je 0,99 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.