Canon predstavio nove fotoaparate iz serije PowerShot

KOMPANIJA CANON PREDSTAVILA je pet novih modela fotoaparata sa HS sistemom koji su deo porodica PowerShot i IXUS.

Novi modeli PowerShot SX230 HS i PowerShot SX220 HS, namenjeni su korisnicima koji često putuje, budući da prvi model ima i funkciju označavanja fotografija GPS podacima.

Serija IXUS upotpunjena je modelom 310 HS, koji nudi unapređeni korisnički interfejs i širokougaoni objektiv od 24 mm sa rasponom otvora blende od f/2.0. Model IXUS 220 HS ima širokougaoni objektiv od 24 mm sa optičkim uvećanjem od 5x i izuzetno tanko kučište, dok model namenjen početnicima, IXUS 115 HS, nudi slikanje kvalitetnih fotorafija na vrlo jednostavan način . Novi fotoaparati nude niz funkcija koje su do sada bile dostupne samo na skupljim modelima, a one obuhvataju snimanje video zapisa visoke definicije, snimanje velikom brzinom i vrlo dobar kvalitet fotografija pri slabom osvetljenju zahvaljujući Canonovom HS sistemu.

Svi novi modeli fotoaparata zasnovani su na Canonovom sistemu HS, CMOS senzoru rezolucije 12,1 MP i moćnom procesoru DIGIC 4.

Deo sistema je i Canonov optički stabilizator slike, koji koriguje podrhtavanje fotoaparata i sprečava zamućenje slike, posebno na telepodručju zuma ili kada se fotografiše pri slabom osvetljenju, što korisnicima omogućava da iz ruke prave oštre fotografije jasnih detalja.

Model PowerShot SX230 HS dostupan je u ružičastoj, plavoj i crnoj boji a uglađeno, metalno kućište modela PowerShot SX220 HS dostupno je u ljubičastoj i sivoj boji.
Model IXUS 310 HS ima nerđajuće, čelično kućište dostupno u sivoj, braon, ružičastoj i zlatnoj boji, dok se model IXUS 220 HS može kupiti u sivoj, crnoj i crvenoj boji. Metalno kućište modela IXUS 115 HS dostupno je u srebrnoj, sivoj, ružičastoj i plavoj boji. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.