Edukovanje srednjoškolaca na temu informacionih tehnologija

Interesuje te predavačko iskustvo? Sticanje IT prakse i sertifikata po završetku projekta? Novi kontakti u zemlji i inostranstvu? Onda je EdIT 2011 definitivno prilika za tebe!

Drugu godinu za redom studentska organizacija AIESEC organizuje projektat EdIT. Ovogodišnja tema projekta biće „Edukovanje srednjoškolaca na temu informacionih tehnologija“.

Srednjoškolci će učestvovati u kreativnim radionicama iz oblasti “game development”, “3D modeling” i kreiranja web stranica.

Osim studenata iz inostranstva koji će raditi kao predavači, u ovoj ulozi mogu se naći svi zainteresovani studenti fakulteta za informacione tehnologije kao i studenti sa završenim kursom za web dizajn.

U trajanju od dva meseca, studenti će imati priliku da se oprobaju u ulozi predavača, steknu uvid o drugačijoj kulturi i načinu razmišljanja, prošire mrežu kontakata, razviju nove ideje i da po završetku projekta dobiju sertifikat koji će biti odlična stavka u njihovom CV-u.

Počevši od 14. februara, planirano je da se predavanja održavaju dva puta nedeljno u toku dva meseca u unapred odabranim srednjim školama.

EdIT 2011 je jedan od edukativnih projekata studentske organizacije AIESEC. AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo.

Prijavu i više informacija možete naći na sajtu www.ef.aiesec.org.rs. Rok za prijavu je 10 februar.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.