Epson unapredio aplikaciju PrintJinni

KORISNICI MOBILNIH UREĐAJA KOJE pokreće operativni sistem iOS i štampača kompanije Epson sa ugrađenim adapterom za bežičnu mrežu, do sada su uglavnom koristili aplikaciji PrintJinni for Epson kako bi odštampali željena dokumenta. Razvojni tim Thinxtream Technologies je sada korisnicima omogućio da odštampaju dokument direktno iz priloga elektronske pošte koju su primili, tako što je aplikaciji za uređaje iPhone, iPod Touch i iPad dodao podršku za POP3 naloge.

Aplikacija PrintJinni predstavljena je prošle jeseni i omogućavala je korisnicima da štampaju dokumenta u osnovnim formatima popularnih Microsoftovih programa Word, Excel i PowerPoint, kao i datoteke formata PDF i JPEG, na bilo kom Epsonovom štampaču koji poseduje adapter za bežičnu mrežu. U trenutku predstavljanja, aplikacija je podržavala Gmail, Microsoft Exchange, MobileMe, AOL i druge IMAP naloge elektronske pošte.

Sredinom prošle nedelje objavljena je verzija 4.0 aplikacije PrintJinni, koja omogućava rad direktno sa POP3 i IMAP nalozima u okviru Appleove aplikacije za elektronsku poštu. Pored štampe dokumenata direktno iz priloga elektronskog pisma ili iz opcije „Preview”, aplikacija omogućava sažet pregled i štampu Web strana unošenjem URL adrese.

Pored navedenog, za korisnike iPada unapređena je i sekcija sa dokumentima koji nude pomoć u korišćenju aplikacije. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.