Goodram spravice za Nju i Njega

SPECIJALNO I OGRANIČENO IZDANJE USB fleš memorija poljskog proizvođača Wilk Elektronik, odličan je poklon za zaljubljene. Dva USB diska, dostupna pod robnom markom Goodram, nakon što se spoje stvaraju jednu celinu, što se može protumačiti i kao izjava ljubavi. Za Nju, crveni Goodram Cube sa polovinom srca i izjavom „2gether”. Za Njega, Goodram Zip sa crnim kućištem od aluminijuma sa natpisom „4ever”. Obe memorije su kapaciteta 4 GB, a njihova kućišta sazdana su od anodizovanog aluminijuma.

Wilk Elektronik je nove memorije namenio parovima, kojima mogu poslužiti kao simbolična izjava ljubavi za predstojeći Dan zaljubljenih. "Ove dve memorije su poput dve zaljubljene osobe" ističe Vijeslav Vilk, predsednik kompanije, "pojedinačno odlično funkcionišu, ali tek kada pronađu svoju drugu polovinu u potpunosti pokazuju svoje mogućnosti."

Memorije Goodram Zip i Goodram Cube u ograničenom izdanju za Dan zaljubljenih biće dostupne u kapacitetu od 4 GB. Omogućavaju upisivanje podataka brzinom od 9 MB/s a čitanje brzinom od 16 MB/s. Kućište koje se može zarotirati, efikasno rešava problem poklopca koji se često gubi. Memorije Zip i Cube, slično kao i ostale Goodram memorije, imaju doživotnu garanciju proizvođača. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.