HP i Rossignol predstavili prenosive računare za ljubitelje zimskih sportova

KOMPANIJA HEWLETT-PACKARD PREDSTAVILA je dva prenosiva računara, u specijalnoj seriji razvijenoj u saradnji sa kompanijom Rossignol, koja proizvodi skijašku opremu. Dizajn prenosivih računara identičan je dizajnu skijaške opreme, a uređaji su namenjeni ljubiteljima zimskih sportova i svima koji vole stilizovanu tehniku vrhunskih performansi.

Prenosivi računari iz serije HP Pavilion dv6 Rossignol prate dizajn ženskih skija Attraxion VIII Echo i muškog modela Freeride S7, Rossignol skija. Oba modela su sa ekskluzivnim sadržajem i futrolom odgovarajućeg dizajna, a serija HP Pavilion dv6 Rossignol može da se prilagoditi izborom ekskluzivnih pozadina ekrana koje je dizajnirao Rossignol.

„Ljubitelji zimskih sportova traže nove načine da iskažu svoj stil upečatljivo i budu jedinstveni. Odlične performanse su nešto što odlikuje proizvode HP i Rossignol, tako da je bilo logično proširiti Rossignolov dizajn na seriju prenosivih računara HP Pavilion dv6 Rossignol. Oni predstavljaju savršeni dodatak svakoj skijaškoj kolekciji“, naglasio je Jovan Dimitrijević, direktor grupe za personalne sisteme u HP Srbija.

Pri kreiranju skija kompanija Rossignol vodi računa o očuvanju životne sredine, pa je i pakovanje prenosivih računara napravljeno od recikliranih materijala, a korišćena je i boja na bazi soje i vode.

Serija prenosivih računara Pavilion dv6 Rossignol dostupna je samo u prodavnici HP-a u tržnom centru Ušće, na II spratu, i prodavnicama Gigatron i ComTrade Shop.

Cena modela Attraxion (HP Pavilion dv6-3299en) iznosi 84.990 dinara, a za model S7 (HP Pavilion dv6-3298en) treba idzvojiti 89.990 dinara. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.