HP pokrenuo globalnu marketinšku kampanju “Everybody On”

KOMPANIJA HEWLETT-PACKARD POKRENULA je ove nedelje globalnu marketinšku kampanju pod nazivom “Everybody On”, koja govori o načinima na koji korisnici računara upotrebljavaju HP-ovu tehnologiju da bi ispunili svoje poslovne i lične potrebe.

Kampanja obuhvata muziku, modu, poslovne aktivnosti i druge oblasti, i odvija se u štampanim medijima, na televiziji, internetu i u društvenim mrežama. Na taj način, ova kampanja se nadovezuje na prethodnu uspešnu kampanju “The computer is personal again”.

Kampanja je pokrenuta objavljivanjem video odlomka u kome su prikazani primeri raznih računarskih rešenja, od računara i mobilnih uređaja do štampača, kao i načini na koje tehnologija povezuje ljude. Muzičku pratnju predstavlja verzija poznate numere Lua Rida “Walk on the Wild Side”.

U centru kampanje “Everybody On” je raznovrstan digitalni sadržaj, uključujući intervjue s poznatim ličnostima koje koriste HP-ovu tehnologiju. Na taj način gledaoci će moći da se upoznaju sa zanimljivim ličnostima i kompanijama iz celog sveta, među kojima su, primera radi, vozač formule Indi Žil de Feran, aktivistkinja neprofitne organizacije mladih DoSomething.org Aria Finger, i zvezda emisije Project Runway, Mondo Gvera.

Sredinom februara, za vreme 53. dodele godišnjih muzičkih nagrada Grammy, HP je predstavio prvi iz serije TV video odlomaka, u kome je učestvovala pevačica Ališa Kiz (trinaestostruka dobitnica ove nagrade). Ona u intervjuu govori o svojoj strasti prema muzici i o tome kako uz pomoć tehnologije omogućava slušaocima da čuju njene pesme baš onako kako ih je osmislila. (G.B.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.