Japanski izumitelj smislio genijalni način da natera decu da se smeju

Želite li da vam dete prestane da se mršti i da umesto kiselog lica vidite na njemu osmeh od uva do uva? Ako to želite da po bilo koju cenu postignete, ovaj gadget je prava stvar za vas.

Ovaj novi izum potrebno je samo zakačiti poput naočara na uši vašeg deteta, dok se drugi deo stavlja ispod brade. Upravo taj deo šalje električne impulse preko detetovih obraza, piše News Weird Magazine.

Zvuči kao terapija elektrošokovima? Skoro da i jeste, ali je bezopasno. Ako se ne uzme u obzir nuspojava "trzanja" mišića lica.

Postavite elektro-simulator osmeha na najveću moguću snagu i više nećete morati da brinete o baki koja oseća da deca nisu baš srećna što je vide. Nagli trzaj struje u mišićima čeljusti nateraće vaše dete da razvuče usne u široki osmeh s uzbuđenjem celog tela dajući tako baki osećaj da je zaista nedostajala deci.

Verujemo da su se mnogi roditelji barem jednom u životu osećali tako da bi negde u javnosti dali sve na svetu samo da svom detetu izvuku osmeh na lice. Makar to bio i lažni osmeh. Ali, ne brinite se više dragi roditelji! Japanski izumitelj smislio je genijalni način da vašem klincu izvuče osmeh na lice. Čak i onim najtvrdoglavijim.

Do sada je jedina nuspojava ovoga bila blago trzanje dečje glave za vreme kada ne nosi ovaj elektro simulator, primera radi dok spava ili uči. Ali, ova blaga nuspojava je vredna te žrtve ako se uzme u obzir da baka još nema puno godina pred sobom i da joj srećna lica kojima je okružena mnogo znače.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.