Kompanija Telekom Austria Group predstavila uslugu “abroadband”

KOMPANIJA TELEKOM AUSTRIA Group predstavila je na manifestaciji Mobile World Congress, koja se od 14. do 17. februara održava u Barceloni, uslugu “abroadband” koja omogućava korisnicima da u više od 50 zemalja sveta krstare vebom i prenose podatke po standardnoj ceni od 59 centi po megabajtu, bez obzira na to ko je njihov operater mobilne telefonije.

Korisnicima će na raspolaganju biti širokopojasni pristup internetu, uz brzinu preuzimanja podataka od 7,2 Mb/s, veća zaštita privatnosti i bezbednosti informacija i druge pogodnosti kao što su lakša kontrola troškova, nepostojanje minimalnog trajanja ugovora (može se raskinuti u svakom trenutku) ili nepostojanje mesečne pretplate (naplaćuju se samo ostvareni troškovi).

Krstarenje internetom putem usluge ”abroadband” biće moguće u više od 50 zemalja širom sveta. Usluga će u početku biti ograničena na 27 zemalja Evropske unije i Švajcarsku, a korisnici će moći da je plaćaju American Express, Diners, MasterCard i Visa karticama i preko sistema PayPal. Usluga ”abroadband” će uskoro biti dostupna u više od 50 zemalja, a korisnici će moći da odaberu “abroadband” paket po želji. Paket može da obuhvata SIM karticu, Micro SIM karticu i/ili USB Modem Box (zajedno sa SIM karticom), a njegova cena će se kretati od 19,90 evra (SIM kartica ili Micro SIM kartica) do 49,90 evra (USB Modem Box).

Pored toga, koisnicima će širom sveta biti na raspolaganju korisnički servis gde će na “abroadband” telefon +43 6888 4000, moći od ponedeljka do petka, od 9 do 17 časova (po centralnoevropskom vremenu) da dobiju odgovore na svoja pitanja.

Usluga ”abroadband” će biti dostupna u sledećim zemljama: Australija, Austrija, Belorusija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Kanada, Čile, Kina, Hrvatska, Danska, Dominikanska Republika, Egipat, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Hongkong, Mađarska, Indija, Irska, Island, Izrael, Italija, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malezija, Malta, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Holandija, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunija, Rusija, Švedska, Švajcarska, Srbija, Singapur, Slovačka, Slovenija, Španija, Južna Afrika, Češka, Turska, Velika Britanija i SAD.

Telekom Austria Group je jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi sa oko 22 miliona korisnika. Kompanija trenutno posluje u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji (Vip mobile), Makedoniji, Bugarskoj, Belorusiji i Lihtenštajnu, odnosno na tržištu koje obuhvata oko 41 milion stanovnika. (G.B.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.