Microsoft Office Web dostupan besplatno i na srpskom

APLIKACIJA MICROSOFT OFFICE Web, zasnovana na tehnologijama Windows Live SkyDrive i Hotmail, od danas je dostupna i na srpskom jeziku, kao i u još 149 zemalja. Zamišljena kao mrežna podrška programu Microsoft Office, ova aplikacija omogućava korisnicima da pristupaju dokumentima iz ponude Officea, rade s njima i dele ih s drugim korisnicima preko interneta.

Office Web je ključni deo strategije Microsoft Cloud. Više od 90% dokumenata koji se čuvaju na Windows Live SkyDriveu prvo je kreirano uz pomoć Officea na personalnim računarima, što je jedan od razloga zbog kojih je Microsoft odlučio da obezbedi čuvanje dokumenata u “oblaku”.

Za samo šest meseci od pojavljivanja, aplikacija Microsoft Office Web ima više od trideset miliona korisnika. Pošto je uočeno da korisnici ovaj program najviše upotrebljavaju u okviru elektronske pošte, Microsoft se fokusirao i na veću integraciju Office Web Appsa s elektronskom poštom, prvenstveno Hotmailom.

Aplikacija Office Web je dostupna kao besplatna usluga na Windows Live za ličnu upotrebu. Više informacija o ovoj aplikaciji možete videti ovde. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.