Nema plana B za Nokiju

Informacija o devet mladih investitora koji žele Nokiju da vrate na pravi put je bila samo produkt mašte pojedinca sa viškom vremena.

Strateško partnerstvo Nokije i Microsoft-a se ne sviđa velikom broju korisnika, a najviše hiljadama zaposlenih u Nokiji koji bi trebali da dobiju otkaz u najavljenom smanjenju radne snage. U rasprave o ispravnosti Nokijinog poteza i negodovanju sindikata se umešala i vest o grupi mladih investitora koji planiraju da na majskom sastanku deoničara Nokije sprovedu plan o otkazivanju saradnje direktoru Stepehenu Elopu i vraćanju MeeGo-a i Symbian-a kao primarnih operativnih sistema Nokijinih pametnih telefona. Juče se pokazalo da je ta vest proizvod mašte jedne neimenovane osobe.

Sindikati su još uvijek nezadovoljni otpuštanjima, a mnogi fanovi Symbian-a i mrzitelji Microsoft-a još uvek drže da je Nokia postupila krivo, ali mladi investitori neće napraviti nikakav puč u Nokiji, niti će pokušati da je vrate na pravi put, jer ne postoje. Vest o planu B za Nokiju su prenijeli mnogi svetski mediji, uključujući i Wall Street Journal.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.