Pazi šta pevaš pred decom

Evan Emory, koji ima 21 godinu, posetio je jednu osnovnu školu u Muskegonu u Mičigenu i pred učenicima prvog razreda otpevao pesmu sa lascivnim rečima i sve to okačio na YouTube. Kakva greška!

Zapravo, on se vratio u učionicu kada je bila prazna i potom se snimio, ali je na YouTube sve izgledalo kao da peva pred učenicima.

Da sve bude zanimljivije, njega su u posetu pozvali nastavnici, nakon što im je on ispričao da radi na nekom svom projektu, koji podrazumeva i pevanje pred učenicima.

Iako je pesma postala "andergraund" hit, policija je mislila drugačije i uhapsila ga je na osnovu snimka na YouTube (koji je u međuvremenu obrisan).

Izveden je i pred sud pod optužbom za seksualno maltretiranje maloletnih osoba, i preti mu zatvor od 20 godina.

Iako nijedno dete, zapravo, nije slušalo njegovu pesmu sa eksplicitnim seksualnim sadržajem, tužioci smatraju da je to svejedno prekršaj.

Tužilaštvo se poziva na zakon Mičigena prema kojem je zabranjeno da se materijal sa seksualnim sadržajem izvodi pred decom, ili u prostorijama namenjenim njima.

Sudnica je bila prepuna besnih roditelja čija su deca bila jasno prikazana na snimku.

"Ovo je nečuveno, odvratno! Svako ko ima malo mozga zna da je ovo bilo pogrešno i nimalo zabavno", rekao je jedan od roditelja, čija je šestogodišnja kćerka prikazana na snimku.

"Nisam hteo nikoga da povredim, samo sam pokušao da budem zabavan", brani se muzičar.

Veruje se da mladi muzičar ipak neće dobiti zatvorsku kaznu od 20 godina, ali se tužioci nadaju da će "bar neku godinu" ipak provesti iza rešetata zbog svog nepromišljenog postupka.

U međuvremenu, muzičar je dobio i podršku, a na Facebook-u je napravljen profil "Sloboda za Evana Emorya".

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.