Predstavljene prve dnevne novine za iPad

Medijski magnat Rupert Murdoch i njegov News Corp službeno su predstavili svoje digitalne novine The Daily prilagođene za iPad.

The Daily košta 0.99 dolara nedeljno ili 39,99 dolara godišnje, a svako izdanje donosi preko sto stranica originalnog sadržaja. Kupci će ga dobijati automatski putem iTunes-a, a pretplata se obnavlja na nedeljnoj ili godišnjoj bazi.

Murdoch i njegov News Corp je uposlio preko sto ljudi na ovom projektu, a pri izradi The Daily-a puno je pomogao i Steve Jobs i Apple koji se potrudio da iskustvo čitanja ovih dnevnih novina na iPad-u zaista bude vrhunsko.

Naravno, tu su i opcije za deljenje sadržaja na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter, a linkovi u tekstovima ponekad će vas odvesti izvan samog časopisa na neki spoljašnji sadržaj na Internetu.

Utisci onih koji su imali prilike da pročitaju prvi broj The Daily-a su podeljeni: svi hvale multimedijalnu prezentaciju, prekrasne fotografije i bogatstvo sadržaja, ali mnogi su utvrdili da je sadržajno The Daily malo tanak, pogotovo što se tiče originalnih novosti. Ali, ovo je tek početak, tek za koji mesec videćemo da li su korisnici iPad-a prihvatili The Daily, i kako će se ovaj projekat sadržajno razvijati.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.