Samsung-ovi konkurenti iPod-u

Osim naslednika Galaxy S telefona, Samsung je predstavio i Galaxy S WiFi Smart Player, multimedijalni player kojim namjeravaju da konkurišu Apple-u i njegovom iPod-u.

Ovaj Galaxy PMP uređaj dolazi u dve verzije - Galaxy S Wi-Fi 4.0 i Galaxy S Wi-Fi 5.0, a razlika u ovim uređajima je u veličini ekrana - 4.0 ima četiri inčni ekran, a 5.0 naravno, ima ekran dijagonale pet inča. Ovi uređaji su slični kao i Galaxy S pametni telefoni a najveća razlika je u tome što se sa njima neće moći obavljati telefonski pozivi - slično kao što su iPod i iPhone.

Druga razlika nalazi se u tome što Samsung-ovi playeri nemaju AMOLED, već LCD ekrane. Smart Player uređaji radiće na verziji Android-a 2.2 (trebali bi da mogu da se nadograde na verziju 2.3), a s obzirom da podržavaju WiFi i Skype, i sa njima će se moći obavljati telefonski razgovori. Ostale opcije uključuju 1GHz Hummingbird procesor, ekrane rezolucije 800x480 piksela, 3,2MP kameru sa zadnje strane i VGA kameru sa prednje strane. Četiri inčni model ima 8,16 i 32GB prostora za skladištenje podataka, a veći model samo 16 i 32GB.

Iako službene informacije o dolasku ovih uređaja na tržište i ceni još uvek nema, na Mreži možemo pročitati da bi se u Velikoj Britaniji trebali pojaviti u drugoj polovini 2010. godine

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.