Samsung počinje da prodaje svoje prenosive računare u Srbiji

KOMPANIJA SAMSUNG ELECTRONICS objavila je da će u Srbiji početi da prodaje prenosive internet računare NF210 i N145P i klasične prenosive računare RV508I i R540.

Uz dizajn koji prati aktuelne trendove i sa optimalnim funkcijama koje omogućavaju udobnu upotrebu, novi modeli prenosivih računara zamišljeni su tako da u potpunosti prate dinamičan stil života korisnika. Elegantan dizajn i izdržljivi materijali privućiće i one najsofisticiranije korisnike računara.

Pored zapaženog dizajna Samsungovi računari su i veoma pouzdani. Svi modeli prolaze brojne zahtevne testove izdržljivosti pre nego što stignu na tržište. Samsung u velikoj meri ulaže u kvalitet svojih računara vodeći računa o svakoj ugrađenoj komponenti, što dovodi do veće pouzdanosti, boljih performansi i bržeg odziva sistema.

Jednostavnost upotrebe i povećana mobilnost su prednosti koje Samsungovi prenosivi računari nude. Jedinstvene funkcije uključuju duže trajanje baterije, tih rad (zahvaljujući funkciji Super Silent) i mogućnost ubrzanja vitalnih komponenti, ali i jednostavno deljenje datoteka i sadržaja.

Prenosivi internet računar NF210 dizajniran je da bude praktičan i elegantan. Karakteriše ga duga autonomija rada, čak do 14 sati, koju obezbeđuje 6-ćelijska baterija kapaciteta 8850 mAh. Ekran dijagonale 25,6 cm (10,1 inč) ima antirefleksivnu zaštitu, a poboljšana je i tastatura koju Samsung naziva Island.

Samsungov softver Easy File Share olakšava deljenje sadržaja između računara putem postojeće bežične mreže.

Prenosivi internet računar N145 ima 6-ćelijsku bateriju kapaciteta 4400 mAh, koja omogućava autonomiju od 9,7 sati. Elegantno i istovremeno izdržljivo kućište smanjuje rizik od grebanja i otisaka prstiju. Antirefleksni ekran, dijagonale 25,6 cm (10,1 inč), dopušta nesmetano uživanje u filmovima i fotografijama, čak i na otvorenom. N145P je težak svega 1,26 kg.

Prenosivi računar RV508I koncipiran je oko ekrana dijagonale 39,6 cm (15,6 inča), vrlo je pouzdan i raspolaže svim najneophodnijim funkcijama, a spoljne površine su mu takođe otporne na ogrebotine.

Model R540 je snažan, moderan i pouzdan prenosivi računar čije je kućište takođe dizajnirano tako da smanji rizik od grebanja. Odlikuju ga izvanredne grafičke performanse i visoko kvalitetni stereo zvučnici snage 4 W sa podržanim SRS 3D zvučnim efektima.

Samsungovi prenosivi računari već se mogu naći u maloprodajnim lancima njegovih ovdašnjih partnera, Tehnomarketa, Gigatrona i Win Wina. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.