Xerox predstavio štampače namenjene malim i srednjim preduzećima

XEROX JE PREDSTAVIO DVA NOVA LASERSKA štampača i jedan multifunkcijski uređaj, koje je namenio malim i srednjim preduzećima.

Xerox Phaser 6010 je laserski štampač u boji, smanjenih dimenzija i prijatnog dizajna. U minutu može odštampati do 12 stranica u boji ili 15 crno-belih. Ulazna fioka za papir ima kapacitet 160 listova koji mogu biti različitih dimenzija. Cena ovog štampača je 300 dolara.

Laserski štampač u boji Phaser 6500, znatno je brži od prethodnika. Za jedan minut može da odštampa 24 strane u boji i isto toliko crno-belih. Ulazni magacin za papir ima kapacitet od 500 listova. Štampač koristi tonere visokog kapaciteta koji proizvode čak 80% manje otpada. Cena štampača je 400 dolara.

Multifunksijski uređaj WorkCentre 6505 pored štampanja može i da skenira i kopira dokumente i šalje faksove. Dokumenti se mogu skenirati i slati na adresu elektronske pošte direktno sa uređaja, ali se digitalne kopije mogu sačuvati i na mrežnom skladištu podataka, USB fleš memoriji i sl. Cena uređaja je 650 dolara, a dostupan je i model koji automatski štampa sa obe strane, koji je 100 dolara skuplji. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.