Apple objavio video vodiče za iPad 2

Apple je objavio 14 video isečaka koji opisuju mogućnosti novog iPad-a 2 sa uputstvima za korišćenje.

Apple je, uoči početka prodaje, na svojoj stranici objavio seriju videa koji opisuju mogućnosti novog iPad-a 2. Potencijalni kupci Apple-ovog tablet računara mogu da pogledaju za šta će sve moći da upotrebe takav račinar, a koliko jednostavno ga je koristiti. Oni koji su već upoznati sa tabletima ili konkretno iPad-om mogu da vide koje novosti donosi druga generacija ovog veoma popularnog tableta.

Posebno su zanimljivi oni koji govore o korišćenju video komunikacije FaceTime na iPad-u 2, o usluzi za lociranje iPad-a 2 i o AirPlay-u. Dodavanje dve kamere na iPad 2 omogućava punu funkcionalnost FaceTime-a – softvera za video razgovore. Usluga za lociranje uređaja radi, osim na iPad-u 2, i na iPhone-u 4 i najnovijem iPod Touch-u i omogućava korisniku brisanje svih podataka iz uređaja ako se za tim pokaže potreba. AirPlay omogućava spajanje iPad-a 2 sa uređajem Apple TV pa preko njega i a televizorom, čime se foto i video sadržaji vrlo jednostavno mogu pokazivati na velikom ekranu televizora.

iPad 2 službeno počinje da se prodaje u SAD-u danas, a do kraja meseca trebao bi da se pojavi i u prodavnicama drugih zapadnih zemalja. Srbije još nema u tom rasporedu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.