Zvučnici savršenog kvaliteta pomoću kojih čujete svaki detalj

Kompanija Logitech danas je predstavila zvučni sistem Logitech® Surround Sound Speakers Z906, koji omogućava da čujete svaki detalj u filmu, igrici ili muzici. Sa 500 (RMS) vati snage, Logitech® Surround Sound Speakers Z906 poseduju THX® sertifikat i obezbeđuju savršen audio doživljaj u vašoj dnevnoj sobi.

,,Drago nam je što korisnicima možemo da ponudimo naslednika veoma cenjenog zvučnog sistema Logitech Z-5500 Digital 5.1,’’ izjavio je rekao je Mark Schneider, potpredsednik i generalni menadžer audio poslovne jedinice kompanije Logitech. ,,Logitech zvučni sistem Z906 predstavlja logičan nastavak razvoja surround zvučnika i sigurni smo da će postati neizostavan deo dnevne sobe.’’

Logitech surround zvučnici nude 500 (RMS) vati snage, stvarajući pravu “grmljavinu” zvuka koja može da zatrese kuću. Najnoviji Logitech zvučnici poštuju stroge standarde čime su zaslužili THX sertifikat, tako da možete biti sigurni da će vaša zabava zvučati baš onako kako treba.

Za Dolby® digitalne ili DTSTM kodirane pesme, ugrađeni 5,1 digitalni dekoder omogućava savršen surround zvuk – od urlanja gomile do koraka koji se čuju iza vas. Ako volite jake basove, sabvufer omogućava čist bas zvuk bez distorzije sa 165 vati snage, a zvučnici pretvaraju dvokanalni stereo zvuk u neponovljiv doživljaj surround zvuka.

Napravljeni za dnevnu sobu – do šest audio uređaja može istovremeno da se priključi
Pored toga što zvuče dobro, Logitech® Surround Sound Speakers Z906 su napravljeni tako da se savršeno uklapaju u izgled vaše dnevne sobe. Možete istovremeno da priključite do šest audio uređaja – uključujući TV, DVD, DVR, Blu-Ray™ plejer, Xbox 360®, PLAYSTATION®3, Wii™, iPod® i čak PC ili Mac® laptop. Jednostavan displej i mogućnost da se lako premešta lepo uklapaju kontrolnu konzolu u vaš sistem za kućnu zabavu.
Bežični daljinski upravljač omogućava da se zvučni doživljaj kontroliše bez ustajanja iz fotelje, kako bi udobnost bila još veća, a mogućnost kačenja zvučnika na zid pretvara svaku sobu u kućni bioskop.

Očekuje se da se Logitech® Surround Sound Speakers Z906 nađu u prodaji u SAD i Evropi u martu 2011. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 349 evra.
Za više informacija, posetite www.logitech.com.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.