Nova licitiranja sa datumom pojavljivanja iPhonea 5, stigle i prve slike

SVEOPŠTOJ GROZNICI KOJA VLADA oko predstojećeg pojavljivanja nove verzije Appleovog mobilnog telefona, pridružile su se ovih dana i veb lokacije TiPb i i 9 to 5 Mac, koje su odvojeno objavile da će Apple 7. oktobra predstaviti novu verziju iPhonea. Prema tim najavama, Apple će 30. septembra početi da prima narudžbine za iPhone 5.

O tehničkim karakteristikama novog iPhonea se i dalje malo zna, osim da će imati dvojezgarni procesor A5 kakav koristi iPad 2 i kameru rezolucije 8 megapiksela, tako da su se „poznavaoci“ situacije usredsredili pre svega da predvide datum njegovog pojavljivanja.

Ono što je novo u aktuelnim najavama, jeste to što su i prve slike za proizvodnih linija iPhonea „procurele“ na internet. Na slikama su prikazani zaposleni u tajvanskoj kompaniji Wintek kako rukuju s ekranima koji su navodno namenjeni iPhoneu 5. Kompanija Wintek je proizvođač različitih elektoronskih komponenti, ali i ekrana osteljivih na dodir, koje je već isporučivala Appleu za neke ranije verzije iPhonea.

Autentičnost slika je teško proveriti, ali se na njima uočava da je taster Home produžen u odnosu na ranije verzije iPhonea, kao i da je ovalnog oblika, što se uklapa u neke ranije najave izgleda iPhonea. Isto tako, čini se da je ekran novog iPhonea širi nego kod ranijih verzija i da se proteže od jedne do druge ivice kućišta.

Ipak, čini se da je najbolje sačekati barem dan kada će Apple početi da prima naružbine za novi iPhone, da bi sa malo više pouzdanosti moglo da se govori o njegovom izgledu. (M.B.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.