Skype preuzima GroupMe

Na svom blogu i Skype i GroupMe objavili su kako će Skype preuzeti GroupMe servis koji omogućuje korisnicima da ostanu u kontaktu i stvaraju odluke.

Ovo je sigurno veliki korak za GroupMe koji će imati pristup svim 175 miliona Skype-ovih korisnika kako bi proširili mogućnosti ovog servisa.

“Skype i GroupMe imaju istu viziju kreiranja aplikacija i iskustvo koje se zasniva na dnevnoj komunikaciji za milijarde ljudi. Skype će i dalje nastaviti tražiti top talente i tehnologiju koja viziju pretvara u realnost.” – istakao je to CEO Skype-a Tony Bates.

Takođe, Bates dodaje kako je kompanija GroupMe izradila odlično iskustvo korišćenja grupnih poruka koja radi na nekoliko mobilnih uređaja i platforma, pa kako njihov servis ima savršenog smisla kao dodatak pozivima, videu i chatu na Skype-u.

S druge strane, Jared Hecht - suosnivač GroupMe ističe kako postoje prirodni afiniteti između Skype-a i GroupMe i njihovim zajedničkim ciljevima da i dalje nastave sa razvijanjem alata koji ljudima omogućavaju lakšu komunikaciju, deljenje i kako bi ostali u kontaktu sa svojim najmilijima.

AllThingsDigital navodi kako je Skype platio oko 85 miliona dolara samo godinu dana staroj kompaniji kako bi postao vlasnik GroupMe.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.