Naxi Digital je online


Naxi radio je krajem 2011. godine u saradnji sa KBC net-om pokrenuo projekat Naxi Digital.
Reč je o jedinstvenom projektu kojim smo želeli da odemo korak napred i svim slušaocima pružimo mogućnost da u svakom trenutku slušaju muziku koja im prija u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

Naxi Digital predstavlja mrežu internet radio kanala kojih trenutno ima 6 i to su: Ušće Shopping radio powered by Naxi, Naxi Cafe radio, Naxi Evergreen radio, Naxi 80-e radio, Naxi House radio i Naxi Classic radio.

Pod sloganom „Ja biram šta slušam“, projekat Naxi Digital predstavljen je početkom januara 2012. godine i to u okviru Naxi iPhone aplikacije, a 20.februara i na Naxi portalu.

Slušaoci konačno imaju priliku da slušaju ono što vole jer Naxi Digital nudi mogućnost izbora - domaći i strani evergreen, pop, najnovije strane hitove, disko, klasičnu ili house muziku.

Svaki od Naxi kanala donosi nešto prepoznatljivo što svakom od nas prija, a to su najveći hitovi domaće i strane muzike i pesme koje svi volimo.

S ponosom vam predstavljamo Ušće Shopping radio powered by Naxi - PRVI shopping radio na ovim prostorima. Uživajte uz najbolji mix najvećih hitova strane i domaće muzike.

Miris kafe, omiljena fotelja, najbolji prijatelji i Naxi Cafe radio savršena su kombinacija za uživanje i druženje. Osetite atmosferu najboljih njujorških kafea, provedite se uz priču i pesme koje su obeležile godine za nama.

Dočarajte atmosferu filma „Doručak kod Tifanija“ uz „Moon river“, setite se Lada Leskovara i pesme „Potraži me u predgrađu“, nenadmašnog Đorđa Marjanovića i „Romane“, Frenka Sinatre i hita „My way“ uz Naxi Evergreen radio.

Uz Naxi 80-e radio i hitove grupe Duran Duran, Simple Minds, Denis & Denis, Olivera Mandića, Električnog orgazma podsetićete se „veselih osamdesetih“.

Naxi House radio obožavaće svi koji vole house i dance muziku i hitove najpopularnijih DJ-eva. Najbolja priprema za odlazak u klub i ludu noć u gradu je svakako uz Naxi house radio i hitove Dejvida Gete, Morandija, Pit Bula, Niki Minaž, Džesi Džej...

Potpuno se opustite uz kompozicije velikana Baha, Šopena, Mocarta i najpoznatiju filmsku muziku na Naxi Classic radiju.

Na adresi www.naxi.rs pronaći ćete muziku koju volite i svaki trenutak ispuniti najlepšim pesmama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. asdf kaže,

    naxi house je najjači!


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.