Detaljnija specifikacija LG Optimus LTE2


LG je nedavno najavio svoj model Optimus LTE2 i tada su objavili samo neke informacije vezane uz opcije ovog uređaja, a sada smo napokon saznali i dodatne opcije ovog telefona koje su nas zanimale.

Opcije ovog telefona ukazuju da u LG-u sa Optimus-om LTE2 žele konkurisati telefonima poput HTC-ovog modela One X i nedavno predstavljenog Samsung-ovog Galaxy-ja S3.

Ovaj smartphone tako dolazi sa velikim 4,7 inčnim TrueHD ekranom 720p rezolucije, radi na 1,5GHz dvojezgrenom Krait procesoru, ima 2GB RAM-a (u LG-ju kažu da je to prvi telefon koji ima 2GB radne memorije) i ima Adreno 225 grafiku.

Ostale opcije uključuju zadnju kameru rezolucije 8MP sa LED osvetljenjem, prednju 1,3MP kameru za video razgovore i podršku za NFC.

Operativni sistem je Google-ov Android i to poslednja verzija - 4.0 Ice Cream Sandwich. Iz ove kompanije kažu da 2,150mAh baterija može izdržati do deset sati radi, odnosno 255 sati na čekanju. LG Optimus LTE2 prvo će se pojaviti na tržištu Južne Koreje, a nije poznato kada ga možemo očekivati i na drugim tržištima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.