Google-ove naočare u prodaji 2013.?


Google je nedavno najavio svoje Project Glass naočare, ali osim video zapisa koji pokazuje način na koji one rade i način na koji se koriste opcije poput proširene stvarnosti, do sada nismo saznali previše detalja o njima.

Jedan od osnivača ove kompanije Sergey Brin nedavno je gostovao na Current TV emisiji u kojoj je nosio takve naočare i rekao je da trenutno postoje "grubi prototipi" ovih naočara i se nada da bi se na tržištu mogle pojaviti već sledeće godine, ali šanse da ćemo već 2013. godine moći da kupimo Project Glass naočare ipak nisu velike.

Tokom gostovanja na emisiji naočare je dao zameniku kalifornijskog guvernera Gavinu Newsomu koji je, kada ih je probao, rekao da su fantastične i fascinantne - zanimljivo, ovo je prvi put da je neka osoba koja ne radi u Google-u mogla da isproba ove naočare (barem u javnosti).

Inače, govoreći o ovim naočarama, Brin je rekao da su one trenutno glavni fokus njegovog delovanja u Google-u i da će kompanija pokušati da napravi što je god moguće kako bi se na tržištu pojavile već sledeće godine. Novinari sa Tech Radar-a kontaktirali su Google kako bi saznali više detalja o njihovim naočarama, ali dobili su odgovor kako "nemaju ništa dodati onome što je Brin rekao na emisiji".

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.