Razvode se jer muž nije hteo da promeni status veze na Facebook-u


Jedna Indijka je podnela zahtev za razvod braka nakon što njen muž nije promenio status veze u ''oženjen'' na društvenoj mreži Facebook.

Dvadesetosmogodišnjakinja je tražila razvod, jer više ne može verovati svom mužu zbog toga što na internetu nije objavio da je oženjen.

Njen muž je pred sudom izjavio da je zaboravio da ažurira svoj status veze. Sud je paru odredio šest meseci savetovanja pre nego što se ponovo izjasne o razvodu, prenosi Daily Mail.

''On je pred sudom rekao da je bio previše zauzet porodicom i poslom nakon venčanja i da nije imao vremena da da proveri svoj Facebook nalog. Bio je spreman da to odmah uradi i čak i da deaktivira svoj nalog, ali njegova supruga to nije prihvatila, jer veruje da joj muž radi nešto iza leđa'', rekao je Subhash, advokat optuženog.

Prema rečima advokata, Facebook se sve češće koristi kao izvor dokaza u slučajevima razvoda. Prema analizama advokatske kuće Divorce-Online, Facebook je prošle godine bio uzrok jedne trećine propalih brakova u kojima je kao razlog navedeno neprimereno ponašanje. U poslednje dve godine broj slučajeva razvoda u kojima se spominje Facebook je povećan za 50 posto.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.