5 besplatnih iPhone aplikacija za lepši vrt


U današnje vreme veliki broj građana "pati" od nedostatka vremena, a upravo su pažnja i dovoljno brige ključni elementi uspešnog vrta u kojem uzgajate sopstveno cveće i povrće. Zato su razvijene korisne aplikacije koje ća vam u tome pomoći.

Garden Lite je jako dobra besplatna aplikacija za iPhone uređaje u vlasništvu "vrtlara". Sadrži oko 750 biljnih vrsta u bazi podataka, a možete pogledati fotografije i pročitati dosta korisnih informacija o biljkama za koje ste zainteresovani.

Aplikacija sadrži sve osnove koje biste trebate znati: uobičajeno ime, botanički naziv, opis, informacije o nezi, tlu, klimi, vremenu sadnje, cvetanja, štetočinama i bolestima.

Garden Plot je takođe besplatna aplikacija, ali moraćete izdvojiti i nešto novca kako biste dobili najviše iz te aplikacije. Međutim, bez plaćanja možete pristupiti nekim podacima o proizvodima i napraviti dobar popis stvari koje trebate napraviti u vrtu. Takođe, možete zabeležiti datum kada ste posadili seme ili biljku i odmah videti vreme žetve.

Grow Your Own - The Royal Horticultural Society - Dizajnirana kao pomoć za vrtlara sa manjkom samopouzdanja, ova aplikacija je solidan izvor za svakoga ko želi početi da uzgaja sopstvene biljke. Informacije o biljkama unutar aplikacije pomoći će vam da odlučite što će te uzgajati.

The Planting Planner je odličan alat kako biste bili sigurni da ste pravu sortu posadili u pravo vreme. Aplikacija takođe nudi vremenske informacije, uključujući obavesti o mrazu, tako da vaših nekoliko sadnica neće biti smrznuto pre vremena.

I na kraju, ovaj aplikacija MyGarden.org omogućava svojim članovima da postavljaju svoje biljke u virtualnim vrtovima i prate vrtove drugih korisnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.