Aplikacija koja zna svaki detalj o pesmi koju slušate


WhoSampled.com je popularna baza podataka na kojoj se jednostavno može saznati ko je napravio obradu neke pesme ili koji su semplove popularnih pesama korišćeni kod ostalih izvođača.

Od nedavno, ovaj znaimljiv servis je dostupan i korisnicima iOS uređaja.

Aplikacija nakon instalacije skenira muzičku biblioteku i automatski prikazuje semplove, obrade i remikseve za pesme sa liste.

Ukoliko vas zanimaju informacije o pesmi koju upravo slušate, sve što trebate da napravite je istovremeno uz muzički player pokrenuti i WhoSampled aplikaciju i ona će automatski pronaći sve veze sa njom.

Aplikacija nudi mogućnost slušanja dva uzoraka odjednom putem YouTube-a, Dailymotion-a i SoundCloud-a i tačne informacije o tome koji se semplovi koriste u pesmi, na kojem mestu i koja vrsta.

Baza servisa trenutno sadrži oko 150.000 pesama od 54.000 različitih izvođača, što znači da su prisutne sve popularnije pesme pa bi većina korisnika trebala biti zadovoljna rezultatima.

Naravno, postoji mogućnost kreiranja naloga i dodavanja onih koje nisu dostupne.

Apliakcija WhoSampled je kompatibilna sa svim Apple-ovim uređajima koji koriste softver iOS 4.2 ili iznad, a cena joj je 2,99 dolara.

Prema rečima tvoraca, ukoliko aplikacija postigne zapaženi uspeh može očekivati i Android verzija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.