Facebook i službeno otvorio svoju prodavnicu sa aplikacijama


Facebook je u četvrtak službeno otvorio vrata svog App Centera, tj. prodavnice sa aplikacijama što je njihov još jedan korak na putu prema web dominaciji. Prodavnica sa aplikacijama, koja je odgovor na Google Play i Apple App store, nudi više od 600 aplikacija povezanih sa društvenom mrežom i koje se prikazuju po personaliziranim preporukama na temelju naših interesa i krugova prijatelja.

Facebook-ova prodavnica najprilagođeniji je korisnicima u odnosu na ostale i svaki korisnik ima sopstveni izlog sa aplikacijama, prema njihovim interesima, aplikacijama koje koriste naši prijatelji ili aplikacijama sa najvećim rejtingom.

U svom postu, Facebook je napisao kako će prikazivati samo kvalitetne aplikacije, što će temeljiti na odgovorima onih koji su ih koristili.

Uz web interfejs, prodavnica će biti dostupan i na iOS i Android uređajima, a nudiće aplikacije u mobilnim i web kategorijama, a tu je i prostor za Facebook-ove aplikacije.

Dućan je za američke korisnike otvoren od četvrtka, dok će u sledećim nedeljama dodatak stići na Timeline svih korisnika. App Center možete posetiti ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.