Google-ov tablet stiže krajem juna?


Glasine o Google-ovom tabletu čitamo već mesecima, a prema nekim ranijim informacijama ova kompanija je već trebala da ga predstaviti u maju, ali njegovo predstavljanje je na kraju ipak odloženo.

Iako se u poslednje vreme spominjalo da će ga Google predstaviti u julu, na stranici Android Autorithy sada su objavili da ga možemo očekivati na Googleovoj I/O konferenciji krajem juna, a ove informacije je navodno potvrdio jedan od "anonimnih izvora" iz Asus-a na Computex-u.

Opcije Google-ovog tableta odavno "znamo" - ovaj uređaj imaće ekran dijagonale sedam inča, radiće na četverojezgrenoj Tegra 3 platformi i novoj verziji operativnog sistema - Android Jelly Bean kojeg će ova kompanija takođe predstaviti tokom svoje konferencije krajem juna.

Cena Nexus tableta trebala bi da iznosi između 150 i 250 dolara (najverovatnije ipak 200 dolara) pa će ovaj uređaj konkurisati Amazon-ovom Kindle-u Fire, ali i nadolazećem Apple-ovom iPad-u mini koji bi ova kompanija navodno trebala da predstavi tokom jeseni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.