Imate problema sa buđenjem? Ovaj budilnik će vas sigurno probuditi


Dobra vest za sve one koji imaju problema sa spavanjem, stiže u obliku neobičnog izuma koji budi svoje korisnike na prilično radikalan način - eksplozijom.

Budilnik u obliku bombe dizajniran je poput prave eksplozivne naprave, pa tako svojoj "žrtvi" pre buđenja ostavlja svega desetak sekundi za deaktivaciju. Ukoliko "žrtva" zakasni, bomba simulira zvuk eksplozije koji će probuditi i najokorelije spavače. Ceo koncept osmislio je dizajner Michael Krumpus, a inspiracija su mu, kaže, bili mnogi Hollywoodski filmovi.

"Zaista ne znam ništa o tome kako prava bomba izgleda, ali u filmovima se uvek pojavljuje u obliku dinamita svezanog trakom, gomilom žica i crvenim digitalnim satom. Činilo mi se da je sat s odbrojavanjem detonacije koju možete prekinuti ukoliko presečete pravu žicu, prilično dobra i zabavna ideja", naglasio je Krumpus. Ova "bomba" toliko je realistična, da je Michael na svojoj web stranici objavio kako se ipak radi samo o satu, odnosno, budilniku.

"Dragi Federalni Agenti i ostali sprovodioci zakona, ovo je samo sat. On nije ništa opasniji od ostalih satova. Stoga, ako ste FBI, CIA, ATF ili Interpol, znajte da sam na vašoj strani. Znači, razumeli smo se?", napisao je Krumpus.

Takođe, potencijalne kupce upozorio je da ovaj budilnik ne odnose izvan kuće, jer će ta njihova radnja verovatno biti pogrešno shvaćena. Cena ovog sata je oko 40 dolara, a može ga se kupiti preko Krumpus-ove web stranice.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. jaaa kaže,

    hahaha ekstremno mocno


  2. Анониман kaže,

    Bolesno!


  3. Анониман kaže,

    I sad svaki dan pre spavanja moraš lemiti žice. :)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.