Instapaper i na Android-u


Instapaper napokon je dostupan korisnicima mobilnih uređaja koji rade na Android-u, objavili su na The Verge-u. Ova aplikacija za spremanje i čitanje tekstova (članak koji čitate na računaru, telefonu i tabletu jednostavno možete snimiti na svoj Instapaper nalog i pristupiti mu putem mobilne aplikacije ili weba, a sam izgled teksta prilagođen je mobilnim uređajima i izuzetno pregledan) do sada je bila dostupna samo vlasnicima Apple-ovih uređaja, a u budućnosti će se moći koristiti i na Android-u.

Zanimljivo je da je Marco Arment, osoba koja je napravila Instapaper još pre nekoliko nedelja novinarima The Verge-a rekao kako ne razmišlja o razvoju ove aplikacije za Android, ali čini se da nije hteo da oda svoje prave namere i držao je sve u tajnosti.

Ekipi sa Vergea- Arment je rekao da ga je na razvoj Instapaper-a za Android "naterao" uspeh Amazon-ovog Kindlea Fire i Nook-a pa će se ova aplikacija uskoro pojaviti i u Amazon-ovom Storeu i u Nook Store-u, a dostupna je na Google Play za 2,99 dolara.

Inače, nakon Instapaper-a i Flipboard-a, ovo je možda najzanimljivija aplikacija sa iOS-a koja je "nedostajala" vlasnicima Android-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.