Naxi Digital obogaćen sa još dve radio stanice


Naxi radio u saradnji sa KBC Net-om, početkom godine predstavio je Naxi Digital - mrežu internet radio kanala koja je na početku obuhvatala 6 stanica Ušće Shopping radio powered by Naxi, Naxi Cafe radio, Naxi Evergreen radio, Naxi 80-e radio, Naxi House radio i Naxi Classic radio. Danas, Naxi Digital obogaćen je sa još dve radio stanice - Kids i Clubbing.



Naxi Kids radio nije slučajno predstavljen baš danas, jer ako niste znali, 1. jun je svetski dan deteta.

Povod za pokretanje Naxi Kids radija bili su komentari roditelja da im je teško da pronađu muziku za svoju decu. Upravo zbog toga tim Naxi radija potrudio se da prikupi sve pesme koje mališani vole da slušaju.

Osmehe deci, ali i roditeljima, svakako će izmamiti pesme hora Kolibri, Čarolija, Vrapčići, pesme Dragana Lakovića i Branka Kockice...

Naxi Kids radio slušajte na www.naxi.rs/kids i sa svojim klincima zapevajte i zaigrajte uz pesme: "Deca su ukras sveta", "Kad si srećan", "Išli smo u Afriku", "Vuče, vuče bubo lenja"...



Druga radio stanica je Naxi Clubbing, namenjena svima koji tokom celog dana vole da slušaju omiljene klupske hitove, muziku koja ih pokreće i zove u provod.

Naxi Clubbing radio možete da slušate na www.naxi.rs/clubbing

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Evo moje dete sluša ovaj kids


  2. Анониман kaže,

    Svaka cast!


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.